Att äta kvällsmat utomhus

Alltså kvällen, hur härlig?!
När jag kom hem serverades det grillad korv, hallumi och grillade majskolvar. Sedan åt vi årets första kvällsmat utomhus. Alltså den känslan. Dantes första kvällsmat ute. Inte för att han åt något alls, haha.. Men han satt med hela tiden, nöjd och glad som alltid. Och Milton äter väl aldrig så bra som han gör när vi sitter ute. Alla är nöjda, glada och lyckliga. Hundarna tigger under bordet, fåglarna kvittrar, Vilse smög förbi nere i trädgården och hästarna hördes frusta på avstånd.
Efteråt stannade Milton och jag ute och hoppade studsmatta en stund. Det är härliga kvällar nu, som vi har framför oss.
 
Det var så hörligt att vi lät telefoner och annat ligga där inne och jag tog inte ens ett foto. Vi bara njöt av varandras sällskap och sådan där riktig ute-mat. Det är sådana här stunder, som lägger sig som bomull kring hjärtat. Sådant jag plockar fram när livet känns tufft och jag är ledsen. Sådant som jag minns och kan se tillbaka med bara lycka. Allt i livet är ju inte alltid såhär härligt.
Det är inte mycket som krävs egentligen. I det enkla bor det vackra, säger man ju. Det ligger mycket i det.
 
Och. Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Vi bor Så Himla Bra. Verkligen jättebra. Jag älskar att bo här och känner mig så himla hemma. Jag har några sådana ställen; hos min mormor och morfar, mitt föräldrahem är självklart, Marcus första lägenhet och så här. Och här, här kände jag verkligen mig hemma första gången jag klev in i huset, trots att jag då kom hit med pappa på en liten privat visning. Som jag älskar vårt hus och vår trädgård.
 
Nu ska jag snart runda av. Jobbat hela dagen, varit igång sedan jag kom hem och har jobbat vid datorn här ikväll. Ögonen börjar bli tunga :)
Kram och godnatt.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0