Måndagslista nr 198

Okej, måndag igen. Idag är jag extra glad över att...

...första arbetsveckan är gjord och den har gått fantastiskt bra tycker jag ändå. Jag rattar ju två barn på morgonen, varav Milton ska iväg till dagis. Sedan rattar jag jobb och föräldra"ledighet" under dagen för att sedan få hem min Milton från dagis. Det har gått bra helt enkelt :)

...vi har sålt vår ena bil - så skönt!!! Nu väntat vi på ny bil, men så länge är jag tacksam över att få låna mammas bil, tack mamma!

...vi har en bra vecka framför oss tror jag. Sensommarvärme ute. Friska och krya. Kusinmys med två kusiner och ett judinnan på fredag, tillsammans med mina barn - längtar!

...jag nu känner mig helt återställd efter snittet. Alltså kroppen är ju inte återställd än, om den ens blir? Men jag känner mig återställd så pass att jag knappt har ont alls längre. Även om jag mått oförskämt bra hela tiden, är det dock skönt att känna mig så gott som helt obegränsad igen, såklart.

...jag har fått min högsta lön någonsin denna månad. Oj vad skönt det är med ordentlig ekonomi! Jag som först efter studenten jobbade som vikarie, sedan föräldraledighet, ett par års studier och så jobb nu ett år, känns denna lön välkommen och jag känner mig stolt!

...hemmets nedanvåning är nystädad. Den känslan, aaaaahh.. Sitta här i soffan och njuta av nystädad miljö och inga leksaker så långt ögat når. Avslappnadände helt enkelt.

Nu ska jag snusa vidare på Dante, som är lite av ett plåster på mig alltid, haha.. Men åh vad mysigt!
Kram på er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0