Måndagslista nr 208

Hejsan!
 
Phu, vilka dagar vi har haft! Hoppas pojkarna är på bättringsvägen nu för här har varit rena sjukstugan under förra veckan. Så idag är jag glad över att...
 
...det är ny vecka och förhoppningsvis nya friska tag, heja, heja!
 
...vi trots allt ändå bara är förkylda och lite febriga. Det är verkligen något att vara glad och tacksam över.m
 
...vi har en så jäkla härlig lördag framför oss, tre andra par kommer hit och käkar. Gamla kompisar från byn och så två "ingifta" ;) Gud vad roligt det ska bli!!
 
...vi äntligen har fått en taklampa över vårt soffbord. Check på den, bara såhär 3,5 år efter inflytt i huset. Men ja, nu är det gjort i alla fall :)
 
...Marcus har vabbat idag = jag har kunnat jobba ostört, så skönt. Perfekt!
 
...Marcus jobbar fyradagarsvecka några veckor till. Underbart. Jag älskar det.
 
...Alba är en riktigt duktig jakthund. Det är skitroligt att hon faktiskt gör riktigt bra ifrån sig i skogen. Igår och idag har hon dock inte varit sig själv, efter gårdagens jakt, och jag har nästan varit lite orolig över det. Nu har vi kommit fram till att hon nog har en grym träningsvärk helt enkelt, jag hoppas vi har rätt. Hon blir dessutom bara bättre och bättre här hemma, lugnare och lugnare liksom. Hon är dessutom världsbäst med barn, vilket psyke hon har! Jag är duktig på att gnälla på henne, för hon är riktigt, riktigt jobbig många gånger. Men det är viktigt att ge henne lite cred också, hon är bra på många vis också, den där Alba.
 
...jag fick träffa min fina vän i lördags. Vi är uppväxta ihop och är nog egentligen mer som syskon, än som vänner. Och så hennes söner, mina gudsöner, var också här och härjade med Milton. Nu kommer vi inte ses på ett tag, men vi kommer prata ofta, ofta. Och jag kommer tänka på henne hela tiden.
 
Detta får avsluta listan för veckan. Kram och hej kära ni!


Kommentarer
Alle

krya på er och hoppas ni får förbli friska. Kram

2014-11-10 @ 23:22:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0