Lördagen utan bilder

Lördagens middag hamnade i ugnen redan vid lunch då vi skulle bjuda vänner på pulled pork av rådjur på kvällen. Det blev så himla gott!! Så bra med vänner som dessa då alla tog med något att bjuda på, så behövde vi inte ha jobb mer än med varmrätten. Tack gode gud för det, för det räckte liksom.
Jag bestämde ju mig till exempel för att vi verkligen behövde ett nytt köksbord, speciellt innan lördagens middag. Så vi for ju till Ikea i fredags för att köpa bordet jag länge tittat på. Ett Norden. Hur stort som helst visade det sig, men åh vad fint!
Igår for Milton och jag ner till byn och fixade lite blommor till dukningen. Ranunkler, mina absoluta favoriter och de jag helst väljer. De är så vackra i sin enkelthet; tunna, sirliga och dessa vita blev så fina till det nya bordet. En gick av idag och hamnade i ett litet glas då jag inte hade mage att slänga den.



I morse när jag gick upp med barnen såg vårt hem verkligen ut som det gör efter en festligare lördag. När Marcus hade vaknat, så somnade jag ifrån stöket och vaknade till ett helt nytt hem, lika välstädat som innan gårdagens middag. Herrejisses så skönt. Resten av dagen har gått i lugnets tecken och kvällen kommer göra detsamma. Hämtmaten är i magarna och så fort Milton är i säng blir det veckans avsnitt av Sons, med vars en skål popcorn (eftersom undertecknad inte kan dela popcorn med någon) och en bebis som vi turas om att jonglera. För han ska ju aldrig sova på kvällen tydligen, den där Dante ;)

Så. Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0