Måndagslist nr 173

Japp en sen Måndagslista coming up!
Idag är jag lite extra glad över att...
 
...Milton har blivit en riktig hejare på hästryggen! Balansen blir bara bättre och bättre och han blir tuffare och tuffare! Rider en del själv och älskar att få trava. Han kortar tyglarna ibland utan att behöva påminnas och han kan stanna och starta hästen ganka bra på egen hand. Behöver jag säga att jag älskar vad jag ser? Jag skulle aldrig någonsin tvinga in Milton på hästspåret, men jag tycker det är väldigt bra för såhär små barns motorik och självkänsla (även för större!), för balansen och för tänket kring djur. Att vi dessutom får göra något gemensamt och vara ute i friska luften är ju fantastiskt. Sedan får han sluta rida prick när han vill, det finns andra idrotter jag gärna ser att han håller på med när han blir större.
 
...vi denna vecka s.k.a börja ta tag i vårt arbetsrum (hallen ovanför trappan). Alltså jag har ju liksom insett att jag inte kan sitta där nere och jobba, haha.. Jag måste tänka på min arma kropp, att sitta i soffan är inte så lysande, hur skönt det än är framför kaminen. Så imorgon ska annan maskeringstejp köpas och sedan är det fritt fram för oss att börja måla, woohooo!!
 
...min jobbmail är igång igen, phuuuuu... Efter att den legat nere sedan i fredags har jag kännt mig fruktansvärt naken och handikappad! Den har behövts, om man säger så :)
 
...jag sitter här bredvid min andra hälft, vid hans datorbord och dricker te, framför min egen dator. Jag är förvisso förpassad till bordets kortsida och sitter lite snett under snedtaket. Men det är bra mycket mysigare här än själv där nere. Ska dock bli skönt med ett eget skrivbord här uppe inom en kort framtid.
 
Nu ska jag kila igen, vi hörs snart! Kramar!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0