Måndagslista nr 189

God förmiddag!
Idag ör det ju ny vecka igen, härligt! Vet att det är tisdag idag. Började listan igår, men hann aldrig slutföra den. Så idag är jag lite extra glad över att...
 
...Milton bara går denna vecka på dagis, innan det är dags för ett långt och välbehövligt sommarlov för honom, åååååhh vad jag längtar! Nästa vecka blir ju lite pusslande för hans och min del då Marcus och jag jobbar fortfarande, men det löser sig :)
 
...Marcus bara jobbar två veckor till, sedan går han på sex veckors semester - jag längtar lika mycket efter det, hahaha!! Jag måste ju jobba ett tag till, men vad gör väl det? Killarna är hemma och det är ändå viktigast, jag är ju ändå hemma, även om jag jobbar.
 
...helgen vi har framför oss kommer bli himla rolig. Och fullspäckad som vanligt ;) Men som sagt, då drar ju semestern igång!
 
...husdränering drar igång här nästa vecka. Vet inte om det är så mycket att vara glad för, haha.. Men efteråt är det ju det. Och denna vecka kan jag glädjas över att ha ett trädäck och en hel gräsmatta i alla fall ;)
 
...min gungstol är färdig och den blev bara så himla fin! Jag är SÅ nöjd med att jag målade den matt svart, precis så ska en gungstol se ut. Nu inväntar jag bara ett fårskinn, sedan är den perfekt. Milton älskar den och sitter gärna där och gungar, antingen själv eller i mitt knä (som förvisso är lite opraktiskt att sitta i just nu, men ändå), så i nuläget är det han och jag som "slåss" om stolen ;)
 
...mamma och jag hade en så fin dag i söndags, härligt med inspiration!! Igår kväll planterade jag det sista jag har liggande här ute. Och rensade lite ogräs i "stallrabatterna". Och vattnade min nya häck.

...vi går in i vecka 36 imorgon!

Detta får avsluta listan för denna vecka.
Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0