Måndagslista nr 188

Hej i kvällen!
 
Klockan är redan snart 21, klockan har verkligen en tendens att bli mycket mer innan läggdags, såhär års. Milton sover nog nu där uppe hoppas jag (Marcus somnar honom idag), för vi kan inte ta sovmorgon varje morgon, haha..
 
Idag är jag lite extra glad över att...
 
...det är Marcus födelsedag imorgon. Det är väl ändå något att fira? Att vi båda från och med imorgon är 27 år. Vi alla i denna familj fyller år en "bra" tid på året, då allas födelsedagar (utom möjligen min) kan firas utomhus eller i garaget. Vi fyller helt enkelt år i april (jag), maj (Milton), juni (Marcus) och så juli (bebisen) :)
 
...vi blev färdiga med sovrumstaket och -fönstret förra veckan, vilken tillfredsställesle det är! Det är så skönt att lägga sig där inne och kika upp på det ljusa taket, att slippa se furufesten. Är så sanslöst sugen på att måla väggarna också, men nej, det får faktiskt vänta ett år eller så. Men det kan jag verkligen stå ut med, nu med målat tak och fönster.
 
...vi går in i vecka 35 på onsdag, kära någon!! Jag orkar inte, vad fort tiden går! Det är ju snart dags för tusan!!
 
...Marcus och jag firar vår 10:de förlovningsdag på onsdag! Alltså ärligt talat, vad hände med dessa tio åren?! Och hur unga var inte vi för tio år sedan? Alltså tio. 10. Tio år. Jag fattar inte det. Och inte är vi gifta än ;)
 
...min röst är tillbaka! Den försvann någon gång under midsommarnatten och hittade tillbaka i morse, underbart! För jobbigt att tappa rösten, jag känner mig helt handikappad utan den. Nu ska bara förkylningen helt försvinna, sedan är jag fit for fight, även om jag tidigare idag skrev att jag nästan har uppskattat att vara förkyld för att få känna mig frusen igen. Men att vara täppt i näsan gör mig klaustrofobisk och det är ingen höjdare.
 
...vi har haft en mysig kvällsmatstund/tidig födelsedagsfirande för Marcus ikväll med hans föräldrar och hans yngsta syster. Mysigt och precis sådär lagom, så som Marcus och jag gillar det.
 
Nu blir det tv för resten av kvällen. Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0