Att vara i slutet av graviditet nr två

När jag var gravid med Milton flöt allting på himla smidigt och jag mådde jättebra. Men första barnet är alltid första barnet och tiden mot slutet gick långsamt. Dessutom skulle allt dra igång av sig självt = vi visste ju inte riktigt när.
Nu med nummer två går tiden i en rasande fart, alldeles för fort. Vi vet ju dessutom exakt när det är dags, vilket gör att vi har ett datum att fokusera på och tiden till dess går verkligen sjukt fort. Milton bidrar såklart mest till det, men även jobbet med mitt företag. Det tar en del tid och mycket ska fixas innan dess..
Men oj vad spännande det är att få göra allt igen, fast inte på samma vis. Jag är verkligen ingen "bebis-människa", om ni förstår hur jag menar. Däremot att ha en fyraåring i huset är helt underbart roligt!!
Men nu, att stå och förbereda allt, vika bebiskläder, bädda vagnen och veta att vi får en bebis sen. Det är något visst och det är verkligen så roligt!



Och snart är det ju ändå dags. Om en månad och nio dagar. Nedräkningen är här och det är lite galet egentligen. Vi är bra nyfikna på vad det är för liten bebis som kommer ut. Idag på ultraljudet fick vi en bild framifrån på bebben och den är lik Milton och har Marcus haka, haha.. En riktig Karlsson-haka ;) Ååååhh, nu längtar jag om möjligt ännu mer!
Nu ska jag sätta mig och surfa bebiskläder! Kram!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0