Måndagslista nr 192

Hej på er!
Vilken vecka vi har framför oss. Jag är lite extra glad över att...
 
...bebisen föds på fredag. Detta gör ju hela veckan lite extra fantastisk, såklart. Tänk att vi just denna vecka blir tvåbarnsföräldrar, hur häftigt är inte det?
 
...vi har så mycket fina vänner. Så många att umgås med, höras av till, tänka på och allt det där man gör med goda vänner. Ibland går det lång tid mellan att vi hörs av, andra gånger hörs vi av stup i kvarten. Någonstans spelar det inte så stor roll, de finns där och vi finns där och det räcker liksom. Som spelkvällen igår, sådär spontant härligt som det bara kan bli ibland. Eller som min bästa vän i Stockholm; vi sågs förra veckan en sväng och sågs idag, innan dess har vi typ inte hörts av sedan april. Inga rätt eller fel, liksom.
 
...babynestet, vimplarna och bebisfilten vi fick igår, av en annan underbar vän. Malin, hon är bra hon. Och så fina saker, lovar att visa bild!!
 
...Milton satt intill mig i eftermiddags och vi tittade på en sak på iPaden, samtidigt som jag satt och jobbade. Det är härligt att sitta såhär tillsammans och titta på vad den andra sysslar med. Han visar mig något och jag berättar vad jag skriver. Och så lutar han sig på min arm och håller sin arm runt min, det är kärlek, det. Han är bra, fin. Min Milton.
 
...trädäcket blev helt färdigt idag. Skafferiet är städat och nappflaskor och nappar är kokade idag. Lite mer att bocka av från veckans lista, nu innan fredag :)

...vi är inne i förlossningsveckan. Japp, Måndagslistan får både börjas och avslutas med det. Helt fantastisk vecka med andra ord, att bli förälder är det häftigaste man kan få uppleva. Ja alltså inte just att bli förälder för just förlossningen (i alla fall den förra) hade jag lätt kunnat hoppa över. Men sen. Alltså att få vara med Milton och följa honom från början och så länge det bara går, den resan är verkligen fantastisk.

Kram på er, vi hörs!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0