Måndagslista nr 167

Hej vänner!
Hann inte med riktigt igår. Men denna vecka är jag lite extra glad över att...
 
...vi har fått snö! Ja, det kom ju förra veckan, men ändå ;) Det är så ljust och fint ute och Milton har fått åka pulka, bygga snögubbar, köra runt snöbollar i sin pulka och så vidare - det finns så mycket roligt och härligt med snö!
 
...vi är en vecka närmare vår. Jag fick så mycket vårfeelings nu innan det blev kallt att jag riktigt längtar till den riktiga våren, för första gången någonsin kanske - jag älskar ju vintern, men i år känner jag för att plantera nytt, rensa ogräs, ha på oss mindre/färre ytterkläder. Mmmmm, var årstid har verkligen sin charm :)
 
...jag var med om en supercool grej igår, mer om det en annan dag!
 
...jag fick spendera lördagkvällen med min allra finaste vän och hennes syster, alltså gud vilken fin, mysig och rolig kväll vi hade här hemma med några godisbitar och vars en stor mugg te!
 
...Marcus jakt snart är slut för denna säsong, hahaha ;) Alltså jag unnar honom att jaga, jag gör verkligen det, men det är bra skönt att ha honom hemma de flesta helger framöver. Det kommer fler säsonger, men jag njuter av våren och sommaren när det inte är speciellt mycket jakt.
 
Nu måte jag återgå till jobb. Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0