Måndagslista nr 166

Jag är vekrligen sämst på att uppdatera här inne för tillfället, jag vet. Förlåt!
Men idag tisdag, en dag för sent, är jag lite extra glad över att...
 
...allt såg så himla bra ut med Yda hos veterinären idag, gud vad glad jag blev! Hon svarar fint på medicinen hon nu får mot sin epilepsi och som vanligt får jag alltid sådär otroligt mycket beröm över henne och hur hon är, trevlig, framåt och ställer upp på alla typer av undersökningar, kloklippningar och så vidare - världens bästa och jag har väl skrivit det innan, men det är en sådan grej jag inte kan skriva/säga nog - hon är verkligen min once in a lifetime, det bästa jag har efter Milton.
 
...på tal om Milton. Vilken kille alltså. Tänk att vi har en så jäkla härlig och fin 3,5-åring!! Jag blir helt lycklig i kroppen när jag tänker på honom, även om det såkart faktiskt är skönt att han sover nu och jag får lite egentid från jobb och han, haha.. Välbehövligt ;) Men han är verkligen världens bästa, jag kan inte nog beskriva den tacksamhet jag känner över att just jag får vara mamma till han. Jag hoppas att alla föräldrar känner så över sina barn.
 
...jobbet och vardagen rullar på, det känns skönt och tryggt helt enkelt. Jag trivs bra med det jag gör. Åven om det ibland kan bli lite ensamt, så är det otroligt skönt att få sitta och arbeta framför kaminen istället för ett stramt kontor. Jag tror inte att jag gör ett sämre jobb för att jag jobbar där jag gör, istället för att ta mig hemifrån, så länge jag får vara ifred. Och det får jag ju, så länge Milton är frisk och kan vara på dagis.
 
...dagis denna tisdag var öppet, till skillnad från förra veckan, hahahaha.... Pinsamt!
 
...jag har choklad i kylen so jag faktiskt tänker avnjuta ikväll, gott!
 
Dags att runda av och äta choklad. Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0