Måndagslista nr 212

Hej på er!
Åååååhh! Snart är det jul och jag är helt lycklig över det, älskar julen!
Hann inte riktigt med listan igår, men idag är jag extra glad över att...
 
...som sagt, jag har så mycket julkänslor! Pepparkakorna bakades i helgen, enligt tradition. Jag har skrivit våra första bokstäver på vars en pepparkaka i kristyr, som en överaskning till Milton, som han ska få se när han kommer hem. Han är så intresserad av bokstäver nu så jag ska se om han kan lista ut vem som är vems :)
 
...vi har julbak som väntar med vänner, på fredag, även det helt enligt tradition. Mammorna och Milton bakar, papporna och bebisarna, eeeeehh.. Gör något annat, håller sig ifrån köket till exempel ;)
 
...första julklapparna slogs in i söndags, framför en julfilm, tillsammans med ett glas julmust. Ja, ni hör ju. Det mesta kretsar runt jul just nu ;)
 
...Dante sov ganska bra igår natt, heja Lillebror! Han måste bara lära sig att somna i tid på kvällarna, jag orkar inte riktigt med att ha en bebis uppe varje kväll fram till midnatt.. Natten till idag sov han dock skit igen, hahaha.. Jaja, man kan inte vara glad jämt ;)
 
...jag trots allt har en bebis. Och en fyraåring. Tänk vilken lycka det är. Det är ju jättejobbigt och sömnbristen är ett faktum. Men det går ändå inte en dag (ens en timme?) utan att jag tänker på och saknar min vän, som aldrig kommer få uppleva allt det där jättejobbiga och sömnbristen, med sin dotter. Det är skit egentligen, vad orättvist allt är. Men åh vad jag är tacksam över mina pojkar. Otroligt tacksam.
 
 
Kram och hej


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0