En vecka hemma...

...som tvåbarnsföräldrar. Och vi kom fram till det idag att, än så länge, är det ganska enkelt att vara tvåbarnsföräldrar och Dante sköter sig alldeles utmärkt som lillebror. Verkligen en enkel liten bebis på alla sätt och vis.
Idag fick han sitt första bad till exempel, hur nöjd och glad som helst. Storebror passade på att ta ett dopp i baljan efteråt, så idag började vi dagen med två rena barn :)
Vidare på BVC idag och Dante följer sin kurva utmärkt. Han är inte uppe i sin startvikt än, men på god väg i alla fall.
 
Och Milton då? Han tar sin storebrorsroll på stort allvar. Han är verkligen en toppenbror, hittills. Han är så mån om Dante, det ska godas och pussas och sådär ofta och mycket. Han låter honom sova när han sover och äta när han äter. Han håller sig (smart nog!) från blöjbyten och istället ser han till att Dante ofta har ett gosedjur framför näsan att titta på. Fina Milton!
 


En vecka har alltså gått. Och det är STOR skillnad på våra pojkar, om man jämför med hur Milton var som bebis och nu Dante. Milton har alltid velat sova själv, vara själv och aldrig varit så förtjust i att vara nära (förrän nu de senaste två åren då och då) och att trösta Milton har alltid varit svårt för han har aldrig velat krypa upp hos en och bli tröstad. Jo nu de senaste två åren kanske, men som bebis skulle han helst ligga i vagnen vi hade inomhus och tröstas genom att vagga den fram och tillbaka till dess att han somnade. Frustrerande då vi bara ville plocka upp honom och hålla honom nära till dess att allt blev bra igen.
Dante är exakt tvärtom - älskar närhet så himla mycket. Såhär hittar man ofta oss, antingen i sängen eller i soffan. Antingen Dante på bröstet eller nära såhär bredvid.
 


Tänk att det är så olika det där. Och ärligt talat är detta verkligen så mysigt. Samtidigt har vi alltid uppskattat att Milton velat sova själv, det har gjort att vi alla sovit bra. Finns verkligen för- och nackdelar med både ock. Inget rätt eller fel liksom.
Godnatt


Kommentarer
Anonym

Så otroligt mysiga bilder!! Grattis igen till lillebror:) Hoppas det inte är något allvarligt som gör dig ledsen (tänker på tidigare inlägg...)? Ta hand om er!

2014-08-05 @ 21:38:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0