Ridning och solsken

Alltså, vilket väder! Hämtade Milton tidigt idag eftersom vi skulle till tandläkaren bägge två. Och vilken kille jag har, så jädrans duktig! Han stövlade direkt fram till en av sköterskorna och frågade "ska du kolla på mina tänder eller?", hahaha.. Han visste vad som gällde. Sedan hoppade han upp i tandläkarstolen (och tandläkaren plus sköterskan är sådär superpedagogiska och förklarar vad de gör och hur och sådär - så måste det ju vara bland barn), gapade stort och var igång med undersökning.
Efteråt var det min tur och så länge byggde Milton tågbana i väntrummet och pratade med andra som satt där, hörde jag in till mig. Söte!
Milton kan ha en taskig attityd många gånger (som många andra fyraåringar kanske?), men idag var jag bra stolt över honom.
 
 
Efteråt var det dags för ridning - hääääärligt!! Vi missade ju förra veckan på grund av halsfluss, suck. Men idag kunde vi äntligen hänga med. Tur var väl det för idag var det gymnastik på hästryggen, superroligt! Men Milton är både en riktig fegis och dessutom inte någon vidare balans, så just sådant här är himla bra för honom :) Han protesterade vilt ibland, men fick liksom stå ut och det gick ju bra. Efteråt var han sådär härligt nöjd och glad.
 
 
 
Nu är klockan mer och det är ju nästan mörkt ute. När Milton hade somnat gick jag ut och rensade lite ogräs, grejade med hästarna och sådär. Det känns som att många kvällan kan komma att spenderas så och oj vad jag älskar det.
 
Kram och godnatt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0