Måndagslista nr 179

Hej igen, tredje inlägget idag - woohooo! Ja okej då, maginlägget skrevs häromdagen men har inte gått att publicera via telefonen så idag fick jag göra det här istället.
Men i alla fall. Idag är jag lite extra glad över att...
 
...jag har sådana supermöjlligheter i mitt jobb, vad gäller familjelivet. Det är jag sådär galet tacksam över. Nog för att det är sjukt tråkigt och ibland ganska jobbigt att vabba och jobba samtidigt, så finns möjligheten utan några större problem de flesta gånger, vilket är lyxigt.
 
...Milton sover skitbra på nätterna. Eller inte. Det är jag inte alls glad över, Milton sover så galet illa varje natt nu att vi alla tre går på tomgång för tillfället. Mest killarna dock, konstigt nog. Jag är vaken prick lika mycket som de två andra och dessutom gravid, men jag känner mig nog piggast av oss. Milton är väl den som kanske är vaken mest, vi andra två turas ju om att få sova ostört (<--- tack gode gud för samboliv!!) - det kan jag ju vara glad över, i alla fall.
 
...Malva förhoppningsvis kommer bli ordentligt inriden i sommar, om allt går som planerat! Så galet roligt och jag längtar så himla mycket över att skicka iväg henne och få jobbet gjort, så att säga. Eller ja inte är jag så glad över att skicka iväg henne, men just att få det gjort, att det sedan kommer hem en ridbar ponny som Milton kan rida på och därmed en ponny som kommer få lite mer stimulans än hon är van vid, DET är jag jätteglad över!
 
...här är undanplockat efter dagens aktiviteter. Skön känsla! Skulle behöva dammsuga, men orkar inte göra det såhär dags på dygnet, utan håller till imorgon. Dessutom är jag själv hemma och jag är rädd att jag inte hör Milton när jag dammsugar, ifall han vaknar, nu när han sover så illa.
 
...Milton är så jädrans fin och klok på många vis. Trött, gnällig och superdryg många gånger just nu (inte minst igår på dopet, hahaha.. Suck ;) ), men oj vad han är bra alltså. Verkligen hur bra som helst! Så himla härlig att vara med och lätt den bästa människan jag vet. Han är så lätt att ha att göra med, snäll och omtänksam. Rolig att ha med sig och, ja bara fin helt enkelt.
Ikväll låg jag i hans stora säng med han och snusade i hans nacke när han hade somnat, bästa känslan ever. När han sover tryggt och lugnt, är varm och luktar gott. Och jag får chans att ligga där, nära. Underbart.
 
 
Detta får avsluta listan, nu ska jag dricka te - en annan grej som gör mig glad!
Kram och hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0