Tandlös

Att vår valp är den mest ettriga och aktiva hunden ever, är nu konstaterat. Efter att hon träffat en likasinnad som tidigare erhållde den positionen, som den mest ettriga och aktiva, hahaha.. Lille Nemo ligger nu i lä. Han är nu nr 2 och Alba leder. Stackars den människa som får en hund som övertar förstaplatsen ;)
 
Nemo var här med sin matte i fredags och lekte för fulla muggar. Han gav upp och Alba fortsatte. Att valpar brukar bli trötta och behöva sova, är något hon för länge sedan glömt.
Och jo förresten. En tand rök och blodvite uppstod, under all lek. Om Alba märkte det? Inte en chans. Om Nemo märkte det? Ja, garanterat. Han är mer vit i vanliga fall men var under en stund senare mest röd, efter att Alba dreglat blod på honom ;) ja ni ser själva, nedre käken är en hörntand fattigare.
 
 
 
Denna lilla skitunge... Det är tur att du förhoppningsvis någon gång växer upp och växer till dig. Jag ser fram emot den dagen. Men så go hon är, en riktig liten positiv stjärna. Det är en himla tur och DET kommer vi långt på.
Kram och godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0