Grattis Mimi, och lite annat!

Hej på er i kvällen!
Hoppas allt är väl med er. Idag fyller ju min fantastiska syster år, grattis Bibban på din dag!! Kvällen har därför spenderats med familjen hemma hos syrran med sambo och ätit kvällsmat. Milton har tagit sönder en dyr mugg, dansat Gangnam style och sjungit Ja må hon leva. Vi andra har försökt göra oss hörda, hahaha.. Det är jobbigt och roligt och intensivt med en treåring i en lägenhet ;)
 
Just nu sitter jag här och njuter allmänt av livet med en tänd brasa i kaminen och riktigt roliga tv-program på tv'n. Halvvägs till himmelen är ju fantastiskt roligt, hahaha! Och efter det kommer New girl, som jag bara älskar! Utan temugg dock, men det beror mest på att jag drack närmare en liten te hos syrran, det får ju räcka någon gång liksom.
 
Och snacka om att hösten är här nu, woohooo! Skitmysigt!! Riktigt redo för hösten nu känner jag och jag gillar ju detta; myskläder, koftor, tänd brasa, tända ljus, småkallt hela tiden, mocka skit i stallet, mössa på en kass hårdag, mörka promenader. Ja ni hör ju, optimisten levererar höstkänslor!
 
Men fortfarande blommar det bra vackert ute. Vad sägs om denna ljuvliga Chokladblomma? Jag älskar den...
 
 
Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0