Pryda Marketing

Nu är det dags, att röja lite mer information om mitt företag.
Mitt företag nu dårå är en enskild firma och har fått namnet Pryda Marketing. Historien bakom är egentligen inte så komplicerad. Mitt företag handlar om marknadsföring för framför allt sociala medier och internet och PR (public relations), därav Pr i ordet Pryda. Resten av ordet är inte så svårt att räkna ut, Yda. Min älskade Yda får finnas med här, det är inget konstigt alls, hon är bäst helt enkelt.
Pryda är ju dessutom ett ord med olika betydelser, i detta fall handlar det om att pryda något. Marketing är ju inte så svårt att förstå vad det står för ;)
 
Bara 4% av alla kvinnor i Sverige driver eget företag, hela 96% är anställda. Knappt 25% av alla bolag i Sverige är ägda av kvinnor, enligt statistiska centralbyrån. Det känns stort, viktigt och fantastiskt roligt att få vara en del av det och bidra till att dessa siffror stärks. Mitt lilla företag är verkligen pyttelitet och kanske ganska oviktigt i det stora hela. Men för mig är det såklart jätteviktigt och stort!
 
Just nu arbetar jag för ett företag, men har förhoppningar om att arbeta för fler framöver. I nuläget känns detta lagom, det är fullt nog bara att dra igång ett företag, speciellt förra veckan när jag dessutom hade Milton hemma heltid dessutom, phuuu ;)
 
 
Vi hörs senare idag, hej!


Kommentarer
Fia

spännande och på tiden mer fler kvinnor därute med tanke på att världens tillgångar till största delen, tror minsann det är minst 80% ägs av män och det har vi ju alla sett hur de skött det ha ha ha. go girl och sopa banan med mansväldet. det behövs

Svar: Tror också det behövs fler kvinnor i företagarbranchen, heja oss!!
Fanny Lindborg

2013-11-04 @ 20:13:21
Anonym

Heja dig Fanny! Lycka till!!

Svar: Tack snälla!!
Fanny Lindborg

2013-11-04 @ 21:40:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0