Fem dagar i veckan

Japp, denna vecka är det äntligen dags, jobb fem dagar i veckan, lagom långa dagar - som jag har längtat! Var precis ute och tog in posten, gav hästarna lunch, gick lite längs med vägen med hundarna och tog in lite ved. Nu är det dags för en snabb lunch för min del.
Annars då? Jag sitter dessvärre alltid i soffan och arbetar. Det är dumt och inte alls speciellt bra för kroppen. Men det är såååå mysigt! Jag börjar alltid morgonen med att elda i kaminen ju och det är därför jag helst av allt sitter här inne, för det sprakar så härligt och är så mysigt och varmt!
Vad jag har runt halsen? En filt, haha.. Jag är frusen av mig, men framför allt är det varmt och gott för min dåliga nacke.
 
 
I kväll drar vi igång med nästa projekt; målar trapphuset. Efter det är det dags för lilla hallen där uppe, som också är vårt arbetsrum. När det är målar och "klart" ska jag få ordning på min arbetshörna där uppe. Marcus har redan hen arbets/spel-hörna, men eftersom jag aldrig har använt min så har vi ställt undan den för att göra plats åt annan förvaring. Men nu är det väl dags igen, antar jag. Sitta ordentligt är viktigt, speciellt för min skitnacke.
 
Dags att äta, hej så länge!


Kommentarer
Peppe

Vilken superfin bild på dig! ❤️

Svar: Tack finaste du!!
Fanny Lindborg

2013-11-06 @ 23:59:38
URL: http://jalkling.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0