Valborg och 1 maj

Hej på er!
Det har gått i ett här, de sista dagarna, därav dålig uppdatering. Valborg var vi hos goda vänner, aldrig har det väl varit så enkelt att få med Milton hem från dagis, haha! Så fort han såg mig skrek han "Jaaaaa!!! Nu ska vi åka till Selma!!!" - bästa kompisar eller vad?
Och det skulle vi ju; Två snart 3-åringar (hur gick det till?!), en 2-åring (som faktiskt yllde 2 år dagen till ära), två små bebisar och så åtta vuxna, fullt ös och en så himla trevlig kväll!
Milton fick dessutom titta på och klappa hönorna, vilken lycka! Vi höll igång till midnatt, innan vi körde hemåt. Det sista Milton sa när han skulle sova var "Mamma, snart ska vi till Selma igen", gullegull!
Tre sockerstinna barn mitt i natten, hahaha..
 
 
Igår var vi mest hemmavid, alla tre. Välbehövligt tror jag, framför allt för Milton som först tog en rejäl sovmorgon och sedan somnade på "kompis-gungan" uppe vid lekplatsen, sötegöte!
 
 
Vi hörs lite senare, tnkte skriva att det var dags för Måndagslista då, men icke! Jag är bara helt vilse på dagarna, kanske är det fler som är det? Men hörs senare, det gör vi! Kram på er :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0