2 år i huset!

Godmorgon!
Tänk va, idag har vi bott i vårt underbara hus i två år. Mycket att göra är det ju, att bo i hus, men oooohh vad det är värt det, flera gånger om!
Igår kväll, efter att Milton somnat och blivit nerbäddad i sängen. Smög jag ut och insöp kvällen. En fantastisk försommarkväll hade vi och syrenerna är ju ljuvliga nu. Jag får nästan ont i magen av allt fint och går och småpratar med mina perenner i rabatten, haha...
En del nytt blev planterat igår; en Magnolia, en jordgubbsplanta, en blomma som jag fick av min farmor och farfar i helgen (jag och växtnamn, suck...) och en som jag inte alls vet vad det är. Dessutom åkte en Luktpion ner i rabatten. Det är ju bra mycket roligare att plantera växter, än att rensa ogräs - herregud vad tråkigt det är och det syns verkligen på vår uppfart, som ser anskrämlig ut..
 
Att stå under kastanjen är som att stå under tak, nästan helt tätt och galet mysigt!
 
 
Kastanjen blommar nu, himla vackert. Jag har aldrig tänkt på det tidigare, konstigt nog.
 
 
Syrenerna ja, helt galet ljuvliga. Vi har vita, ljuslila och mörklila. En del ska planteras om, men jag väntar tills de har blommat tror jag, för just nu vill jag njuta av all doft som ligger som ett täcke över trädgården. Jag älskar't! Det gör väl alla, älskar syrendoften :)
Från detta håll ser ni inte ofta vårt hus och trädäcket. Vårt lilla fina röda hus. Det ser inte mycket ut för världen, men insidan är fiiiiiin och har så många fördelar! Trädäcket är ganska stort, som synes. Vi älskar det, det är perfekt och har sol och skugga från morgon till kväll - hur bra är inte det? Dessutom är vårt däck och gräsmatta så gott som insynsskyddad sommartid då häcken är galet hög och galet bred - det har sina fördelar och nackdelar ;) Sjukt jobbig att klippa, men vi uppskattar att det blir så insynsskyddat :)
Här ser ni också hur nära stallet ligger huset. En vanlig villa och villaträdgård blir liksom helt plötsligt en annorlunda liten gård.
 
 
Jag kan inte nog beskriva hur mycket vi älskar att bo här, hur tacksamma vi är över att min pappa fick nys om detta, att just vi fick möjlighet att köpa stället!
Hoppas allt får känna så, med sitt boende. Stor kram, hoppas er dag blir underbar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0