Examensarbetar

Därav min frånvaro :)
Håller på för fullt här med vårt examensarbete. Och ordnar med den kommande praktiken, phu! Allt går inte riktigt min väg, men så är det ibland och det blir nog bra i slutändan ändå. Allt har väl en mening?
 
I alla fall, sitter i mitt föräldrahem idag igen. Det är så himla bra, för här finna inget annat för mig än att plugga (och äta, hahaha...!). Hemma är killarna lediga, men även när de är på jobb respektive dagis, så är det ofta något som kallar på min uppmärksamhet; hästarna ska ha lunch, stallet ska fixas, en katt vill gå ut, disken ska ner, leksaker plockas undan, jag vill elda etc etc etc. Det är ibland svårt att fokusera på rätt saker när leksaker ligger överallt, när bordet är för kladdigt för att min dator ska få stå där, när katten springer och busar och så vidare.
Därför är det himla skönt att köa bort hit med min dator och alla mina papper. Tevatten i min favoritmugg här hemma (<--- japp den gula med blå prickar är liksom min mugg här hemma, den är bäst!), på min glasögonen och på med datorn - dra igång med att examensarbeta.
 
Så här sitter jag nu. Teet är uppdrucket och jag har kommit ytterligare en bit på vårt examensarbete. Nu tänker jag ta en paus, gå ner och roffa åt mig lite mat, njuta en liten stund av lugnet i mitt älskade älskade föräldrahem. Sedan tänker jag brygga mig ytterligare en mugg te :)
 
Kram på er, vi hörs lite senare! En Måndagslista kommer lite senare och en dag för sent, sorry!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0