Midsommar 2013

Vet egentligen inte om någon är intresserad av midsommar ;) Men ifall någon har längtat efter att se vad vi gjorde, så kommer här ett gäng bilder! Bilen var fullproppad med saker, men uppe på hatthyllan fick endast två
diadem ligga, för att ligga skyddade från annat "bråte". Himla smart idé, det där med blommor i diadem - så mycket mer praktiskt än vanlig krans :)

 
 
 Framme vid vårt första midsommarfirande, Milton och jag har fått blommorna i håret :) Fjärde midsommaren med våran Milton, inte klokt vad åren bara springer iväg!
 
 
 
 Efter midsommarmat, dans runt midsommarstång och mys i Sölvesborg så for vi vidare och mötte upp min familj och min extra-familj i Åhus. Killarna intog studsmattan direkt ;)
 
 
Jag och Lina for hem till henne för att fodra hästar och sedan släppa ut älskade Saga, hennes ena hund. Denna hund betyder sådär lite extra för mig och Marcus. Hon är anledningen till att Marcus från början ville skaffa hund så fort (och så skaffade vi ju Yda), efter att vi varit hundvakter en helg. Fina fina fina Saga, du är guld!
 
 
Efter att vi kommit tillbaks, tog Lina och jag våra småkillar i skrindan och gick på promenad, galet populärt hos dessa två! Pusskalas blev det också :) Och skrinda alltså, vilken grej! Milton pratar om den hela tiden, haha..
 
 
Den ena mamman (min fina klänning förresten, som jag tycker om den! Märket Du&Jag och köptes på Karlbjer förra våren)...
 
 
...och den andra mamman! Och nej, det är inga råttor på bilden ovan och här nedan, utan det är våra småhundar, Elli och Yda. Lika som bär, inte till utseendet men till sättet och trivs superbra i varandras närvaro. Bra social kompetens på dessa två hundar, helt enkelt.
 
 
Sådär ja, lite av våran midsommar. En toppendag helt enkelt med dubbelt midsommarfirande, två dansar runt midsommarstänger, massor av god mat, jordgubbar och tårtor. Barn på strålande humör, fina hundar och väder utöver det vanliga, för att vara midsommar - en perfekt dag helt enkelt!
Ego-bild på mig själv :)
 
 

Ha en fortsatt fin dag, stor kram!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0