Fredag...

...och sista kvällen i lugn, gissar jag på ;)
Imorgon flyttar vår nya lilla familjemedlem hit, lilla valpen. Så liten är hon förvisso inte, redan nästan i storlek som Yda är nu, som fullvuxen. Lilla loppan kommer ju bli en stor hund <3 Yda och Vilse kommer få lära henne nu, att gammal är äldst, det är Yda som bestämmer, såklart. Och Vilse, för vem bestämmer egentligen över en katt?
 
Detta kommer ju bli Marcus hund, till stor del. Det var Yda också, en vecka eller så. Hon blev fort min, vi är varandras, hon och jag. Min bästa bästa vän. Men den nya lilla tjejen ska vi verkligen försöka få att bli Marcus hund mest. Han kommer få sköta mycket av träningen så han kan få den jakthund han vill ha. Jag kommer såklart vara med och sköta den vanliga uppfostran och hoppas att, trots att hon säkert kommer ha stora jaktinstinkter, hon kommer fungera rent praktiskt, med att vara den familjehund vi vill ha. Vi vill ha en hund som stannar på kommando, som kan vara lös på tomten utan att vi behöver passa och vara oroliga att hon ska sticka och sådär.
Vi har inga staket och planerar inte för det heller. Milton går in och ut som han vill, lämnar dörrarna öppna och så vill vi kunna ha det i fortsättningen också. Hoppas nu det kommer gå, för även om vi snart har södra Sveriges finaste hundgård ;) så ska den inte nyttjas när vi är hemma, utan vid andra tillfällen.
 
Återkommer med uppdatering imorgon, 09,00 imorgon bitti hämtar vi hem vår lilla stora hund!
 
Kram och godnatt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0