Ännu mer semester!

Igår valde vi att åka iväg ett dygn, så vi hängde med svärföräldrarna till husvagnen. Så jädrans mysigt!! Husvagnslivet är bra härligt alltså! Både Marcus och jag har ju semestrat mycket i husvagn under våra uppväxter och det är något vi gärna överför på Milton och vill låta honom uppleva det också :)
 
Inte nog med husvagnslivet. I Sölvesborg är det nu Killebom och Milton har för första gången i sitt liv fått åka karusell - himla populärt kan jag lova! Milton ville åka mer och mer och mer och mer!
Jag blir helt lycklig av att se lyckan och glädjen i Milton, det får mig att må så bra och då inser jag att vi ger Milton ett himla bra liv. En trygg och lyckig pojke, som vågar visa humör och vågar säga vad han tycker och leker med det han vill. Att glädja en treåring såhär mycket för 35 kronor per åktur, är värt massor. Tänk att vara tre år och glädjas åt att åka en långsam karusell på en festival. Livet är bra fint! Milton är bra fin!!
 
 
Tänk att vi har ett så fint barn! Oj vad jag sitter och saknar honom just nu.
 
 
Det var vad vi gjorde igår kväll. Idag åkte Milton och jag först buss upp till centrum från campingen. Efter det åkte vi, tillsammans med faster Moa, mini-tåg ner till campingen igen. Himla poppis det också, men inget slog karusellerna från kvällen innan ;)
 
 
 
I eftermiddag och ikväll är det helt andra bullar från min sida. Marcus skjutsade hem mig från husvagnen tidigare idag och körde sedan tillbaks. Killarna stannar alltså kvar där till imorgon, medan jag och min lilla Yda är hemma hos de andra djuren och OJ vad jag njuter! Ett par timmar slog jag ihjäl i eftermiddags hos mina föräldrar, sedan for jag hem. Väl hemma har jag hunnit med att storstäda (hur skönt är inte det att ha det gjort då?!), handlat och lagat mat, ätit mat såklart och druckit ett par glas vin...
 
 
...efter det tog jag Yda på en längre rask promenad, stannade till vid vänner på hemvägen och sa hej mitt i deras renoveringskaos, heja heja! Väl hemma igen plockade vi in lite grejer som låg ute och skräpade och gick sedan in. Här sitter jag nu, vid datorn och njuter av lugnet - gode gud vad det är skönt att vara helt själv såhär ibland!
 
Vi hörs imorgon, kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0