Resfeber?

Ja jag reser så sällan och kanske är det därför som resfebern börjar komma krypandes. Sex dagar utan min Milton är ju dessutom en halv evighet, även om det faktiskt ska bli riktigt skönt att komma iväg!
väskan är halvpackad, necessären likaså, Marcus tar hanD om hästarna (plus lite annan hästvakt)sämja Marcus tar ju egentligen hand om allt hemma när jag är borta, ringt några samtal idag har jag också fixat med.
 
Annars då? här har dagen mest flutit på med vardag, perfekt med sådana här dagar just nu :) Pannkakor till kvällsmat trodde jag skulle pigga upp en suris till 2,5-åring. Icke. Däremot älskar denna mamman pannkakor ungefär över allt annat, så jag blev glad i alla fall ;)
 
Nu ska jag smita ut och natta mina hästar. Sedan tänker jag dricka te och njuta av min älskade kaminvärme. Surfa lite och sedan blir det nog sängen. Idag känner jag mig Trött. Fast å andra sidan. Känner jag mig själv rätt, så somnar jag inte innan midnatt ändå. Det hände kanske en gång under 2012, så varför skulle det hända redan under 2013?! ;)
 
Kram på er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0