Julgranen blev en dyr historia

Alltså, det blev lite tokigt med gran för vår del i år. Vi köpte först en vanlig rödgran, men den visade sig vara halvdöd innan vi ens hade tagit in den. Vi provade såklart ändå för granen var den finaste granen vi någonsin har haft. Det gick såklart inte. Efter två dagar gav vi liksom upp, åkte och köpte en ny. Denna gång var Marcus envis och ville absolut ha en kungsgran för de barrar inte. Så det fick det bli helt enkelt.
Inte nog med det. Det visade sig att vår julgransslinga inte fungerade så vi fick köpa en ny. Vi passade också på att investera i en ny julgransfot, som verkligen var värd varenda krona! Så nimm och lätt att använda. Dessutom rymmer den tre liter vatten, hur bra som helst!
 
 
Vilsen blev nöjd i alla fall ;) Och även om denna gran inte alls är hälften så fin som den första granen var, så blev den ändå väldigt fin med allt pynt på, precis som alla granar. Nu ligger många paket under granen och Milton stryker där omkring som ett hungrigt lejon. Imorgon är det äntligen dags, att öppna alla paket, då kommer ju tomten!
 
Kram på er, vi hörs senare


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0