Måndagslist nr 130

Hej på er! Ny vecka. Är det bara jag eller ni tycker också att veckorna går för fort?!
Idag är jag i alla fall extra glad över att...
 
...vi har haft en fin helg, lediga helger tillsammans alltså, vilken grej!
 
...min käke sakta sakta känns bättre och bättre. Inte bra, men bättre och det är okej nu i alla fall. Imorgon ska jag till tandläkaren, vilket jag inte alls är glad över ;)
 
...vi är lediga på onsdag tillsammans. Även det är en sådan sak som är helt ny för oss, Marcus har jobbat i stort sett alla dagar tidigare, vare sig det varit röda dagar eller inte, men inte längre, woohooooo!! Jag hade gärna varit på praktiken förvisso, men det är såklart alltid skönt med en ledig dag med killarna, bara sådär mitt i veckan.
 
...Milton var så fantastiskt superduktig hos tandläkaren i morse. Med en bestämd treåring kan man förvänta sig precis vad som helst, hahaha.. Men vi började morgonen med att prata om att vi skulle till tandläkaren, en doktor som tittar på tänderna, vad tandläkaren kommer göra och så vidare. Det tillsammans med riktigt bra och pedagogiska tandläkare- och tandsköterska är superviktigt och gjorde att det blev en riktigt trevlig kvart tillsammans. Duktiga Milton!
 
...min syster flyttar hem inatt. Hon kommer med nattåget och är hemma i Skåne imorgon bitti. Helt galet, ingen stockholmare längre, utan skåning på riktigt igen - som jag längtat efter detta! Och så stolt jag är över henne <3
 
...fina vänner till oss har köpt hus i byn, när oss! Så jäkla roligt, jag blev så himla glad över det!! 
 
...vi ska fira Valborg med andra toppenvänner! Gud vad roligt!!
 
...det är vår. Alltså det låter ju skitlöjligt, men jag älskar nog alla årstiderna ungefär lika mycket, på helt olika vis. Ingen höstdepp, vårstress, snöhat och så vidare, utan ett lugn infinner sig varje gång en ny årstid är på ingång. Igår när jag var ute och gick med min Yda så tänkte jag på det. Jag kände mig helt sprallig och lycklig just då, där i skogen; knoppar som är pågång att brista, vissa träd har börjat bli gröna, alla vårblommor i trädgården och i skogen, hästarna njöt utan täcke i hagen, jag gick i bara långärmat, en lycklig hund framför mig hela tiden. Underbart!
 
Vi hörs senare, stor kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0