Förra året vs detta året

Gör inget annat än pluggar om kvällarna nu, jag skämtar inte 6 av 7 kvällar i veckan sitter jag med skolgrejer. Förra året gjorde jag inte det, då satt jag kanske 3-4 av 7 kvällar, jag orkade helt enkelt inte mer. Det var för mycket nya intryck, för mycket med allt, hästar, hemmet, barn, vardagen, skolan - ja allt helt enkelt. Det var riktigt tufft helt enkelt. Det jobbigaste var helt klart omställningen från föräldraledighet med lite jobb förra sommaren till heltidsstuderande småbarnsförälder. Det var svårare än jag någonsin kunnat tänka mig.
 
I år har jag vant mig och det jag lärde mig i skolan förra läsåret har jag verkligen igen i år. Det kommer igen liksom, blandat med lite nytt - helt enkelt lättare, även om det är tufft såklart. Dessutom har jag kanske kommit in mer i den där rollen som heltidsstuderande småbarnsförälder. Trist att jag bara har ett år kvar, jag hade väl varit proffs på det där till nästa läsår ;)
Så även om jag pluggar hårdare i år, så gör jag ändå inte det - konstigt va? Det är roligare i år helt enkelt. Och det är ju en himla tur faktiskt, med tanke på allt slit jag faktiskt lägger ner just nu :)
 
Kan knappt fatta att vi går sista året nu, och så mycket roligt vi har kvar!! Några riktigt tuffa veckor kvar här nu, sedan är det 8 veckors praktik (och en fotoperation, gulp!), London med klassen - woop woop!! Och så ytterligare 8 veckors praktik till och sedan examen, såååå himla roligt och tiden kommer väl bara springa iväg!!
På tal om examen så är det skitroligt faktiskt, för syrran och jag tar examen samtidigt och DET ska firas!
 
Nog för nu, nu ska jag fortsätta plugga, givetvis ;) Kram härifrån!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0