Lekplatsen

Milton och jag var vid lekplatsen idag och åkte rutchkana typ hundra gånger. Ja inte jag en enda gång, utan Milton och hans djur som var med ;) Söta fina barnet, bäst ever! Det är så roligt att vara med honom, prata med honom och han är så fantastisk och rolig på så många vis och jag njuter av att spendera min lediga tid med honom. Busiga barnet med världens roligaste humor, tror han brås på sin moster ;)
 
 
Är så glad åt Miltons utekläder även i år, vilka bra fynd jag har gjort! Jackan han hade på sig idag hade han ju även förra året och den kostade ett par hundra kronor. Den är från början från Name It. Regnbyxorna från McKinley köpte jag också för ett par hundra kronor förra året på sensommaren. Höstskorna han har på sig, fyndade jag på Campadre (<--- länk!) i höstas, de är från Vincent och även de kostade ett par hundra kronor :)
Nu väntar vi bara på att kunna få använda vinteroverallen igen (invigdes för ett par veckor sedan när det var kallare än vad det är nu). Fina Molo-overallen, som köptes begagnad av en bekant :)
 
Nu ska jag plugga, vilken toppenlördagskväll va? ;)
Kram så länge


Kommentarer
Mimi

Sötnöt !!! <3
Haha va söt du är *klapp på axeln ^^

2012-11-10 @ 20:47:54
URL: http://mimilindborg.bubbleroom.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0