Senaste dagarna

Hej på er! Har varit upptagna dagar här och nu om en stund går jag på min fjärde arbetsnatt, men sedan blir det lite ledigt över helgen. Men visst, några sådana där mobil-foton kan jag bjuda lite på, så ni får se vad vi sysslat med när jag är vaken och inte jobbar ;)
Milton tog igen sig lite igår i soffan. Mysigt är det, för han vill ofta nu för tiden sitta i knät, mys!!
 
 
Milton använde igår sina orangea foppatofflor. De är egentligen skitfula, men oj så praktiska! Han sa "visa sander skorna" så vi fick skicka denna bild till gudfar så att han fick se Miltons "fina" skor..
 
 
Marcus fick uteblommor i födelsedagspresent. Nej kalle är väl inte så där våldsamt förtjust i blommor, haha.. Men han uppskattade att få dem, för vi var i stort behov av just detta och nu slapp vi ju köpa blommor själva, perfekt!
 
 
 
 
En styck katt är nästan alltid där vi är. Här ligger han på altanen under bordet och tar igen sig. Fina Vilse, vad du är underbar! Vilken kompis killen är alltså!!
 
 
Vi fann ett parasoll i garaget ;) Svärföräldrarna hade visst lämnat kvar det här och inte tagit med ut till husvagnen. Vi drar nytta av detta så länge. Såklart, för där inne ska det inte behöva stå och göra onytta!
 
 
Sådär ja, en liten uppdatering från min sida. Återkommer med ett tidsinställt inlägg senare ikväll. Hade Blogg-appen fungerat så hade jag bidragit med mer aktivitet här inne, men den fungerar inte alls för mig. Hur är det för er andra, fungerar det att logga in och blogga via appen??
Nu måste jag sätta fart här. Hörs senare. Kram på er!


Kommentarer
Elin

Funkar inte för mig heller. Har hört många som den inte funkar för. Blev något fel när dom gjorde om blogg.se tydligen. Hoppas dom fixar det snart för det blir ju mycket mindre bloggande överallt när den inte funkar :/

2012-06-28 @ 21:52:03
URL: http://twiistedme.blogg.se
Camilla

Min app funkar inte heller, trodde först bara att det var min, men förstår nu att det är fler som har samma problem. Kram Camilla

2012-06-29 @ 17:27:01
URL: http://lillafritzson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0