Fin dag!

Jag har haft en helt fantastisk dag faktiskt! I morse var jag hos doktorn med min fot, äntligen är det i rullning! Remiss skickad till ortopeden, så det är bara för mig att vänta.
När jag kom hem hittade jag ju min lilla Malva i hagen. Jag var bara tvungen att gosa lite med lilla hästen.
Jag bjuder på översta bilden, haha.. Lockig i håret och ser som vanligt ut att vara ungefär 12 år gammal, men vad tusan ;) Här ligger jag på marken med Malvas rygg som huvudstöd, hur mysigt är inte det?





Min älskade lilla häst. Så olik den stora vite, på gott och ont ;) Hon är så fantastisk att vara nära och hon uppskattar det minst lika mycket.. Fina älskade Malva!




Jag hängde med min mamma och hennes elever på en liten utflykt, jag agerade nämligen chaufför och fick därför både grillad korv och vara med på guidad tur i Tykarpsgrottan av fina Anna. Anna är en gammal vän till mig som numera äger och driver grottan med sin man, fantastiskt! BESÖK!!!!!! Ett kärt återseende att träffa Anna, det förgyllde min dag lite extra, så himla glad blev jag!




Jag tog sedan min lilla Malva på en promenad. Tyckte hon behövde lite mer tid av mig och Armani kan gott träna lite på att vara själv i hagen en stund ;) Malva har blivit så trevlig att vara ute med. Som liten var hon en riktig liten Apa.. Jag tyckte inte det var speciellt roligt att vara ute med henne, men trägen vinner och snart går hon ju lika fint i koppel som storebror Armani!




Ikväll har Milton och jag bara myst här hemma medan Marcus har varit på fotboll. Nu sover barnet gott och mannen sitter vid sin dator där uppe. Själv njuter jag och Yda i soffan med popcorn och absolut sista avsnittet av Desperate Housewives, sorgligt men oj så bra jag har det här!
Kram på er, vi hörs nog en sväng senare också :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0