Denna ständiga huvudvärk..

Det är lite motigt ibland, att var och varannan dag ha huvudvärk och varje dag ont i nacken. Vissa dagar är värre än andra, denna dag blev tung nu mot eftermiddagen. Jag kände huvudvärken komma smygande i förmiddagen och den har eskalerat nu tyvärr. Nacken värken som alltid och den har jag väl lärt mig leva med och jag är så van med ont i nacken alltid.
Men huvudvärken gör mig galen och ledsen faktiskt. Blir nedstämd och tycker det är jobbigt att veta, att Milton ska hem från dagis snart och sedan dröjer det flera timmar innan Marcus kommer hem från jobb, suck.. Missförstå mig rätt, jag ä.l.s.k.a.r att ha min Milton hemma, det är så himla roligt och underbart, dessutom är han otroligt duktig på att roa sig själv. Men jag tycker det år tråkigt de eftermiddagarna jag inte riktigt orkar med hans tempo, utan helst av allt skulle vilja krypa under mitt täcke, gråta en skvätt och sova bort eftermiddagen.
Jag hoppas på frisk luft för vår del hela eftermiddagen, det är skönast att vara ute, hoppas Snöret också vill det.

Nu ska jag sluta beklaga mig ;) Snart ska jag lägga ifrån mig datorn, cykla till dagis och göra det bästa jag kan av denna eftermiddag. Kram på er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0