Vissa dagar...

 
...är bara lite bättre än många andra dagar. idag är en sådan dag och jag är bara så lycklig!
I eftermiddags var min mormor och morfar här och lämnade växthuset. Vi umgicks och fikade och hade det helt underbart tillsammans alla fem. Min mormor och morfar är två av de finaste människorna jag vet och jag tycker så otroligt mycket om dem.
Vi fikade på rabarber- och hallonpaj och vit choklad-bullar, mums!
 
Ikväll for sambon till skogen och har hittills skötit ett vildsvin har jag fått besked om, bra där!!
Jag, Milton och Yda cyklade till skogen och plockade fläder. Mycket var redan överblommat, men lite finns kvar och det ska göras flädersaft såklart! Och vilket kväll vi har haft! Skogen med cykelturen först. Som ni ser har Milton bunkrat upp med några stora stenar, som alltd ;) Jag tog några också eftersom jag visste att det säkert skulle "poppas" stenar i vattnet i sjön.
 
 
Vi cyklade sedan till just sjön då där vi först kastade alla stora stenar (utom en som visst skulle sparas) i laxtrappans vatten - vatten och stenar är riktigt roligt! Sedan cyklade vi förbi lite ankor och ankungar, jisses så söta de är!!
 
 
Ser ni en beige liten Yda?! Hon satt i cykelkorgen (till hennes stora förtvivlan) genom byn, alltså hemifrån och till skogen, men här nere fick hon givetvis springa själv.
Jag är uppväxt nära sjön här i byn, det betyder myckeet för mig att befinna mig här nere, har så mycket minnen från hela min uppväxt här nere och jag älskar området och hoppas att de (snart?) tänker rusta upp sjön igen då den håller på att växa igen.
 
 
Eftersom vi ändå var åt detta hållet, så passade vi på att cykla hem till mina föräldrar. Pappa skulle just köra iväg med motorcyklen när vi kom, vilket är ett spännande moment för en liten 2-åring. Men mamma var kvar hemma och tog sig tid att både bygga lego med Milton (som alltid, hahahaha..) och springa och jaga honom.
Mina föräldrar håller på att göra om sitt kök och det blir bara SÅ fint, de har smak mina föräldrar ;)
Ska fråga om jag får ta bilder och lägga upp för i så fall bara måste jag visa er!
 
Nu ska jag återgå till mina kex och lilla ostbricka. Marcus är inte hemma än så jag och Yda njuter här i soffan. Jag återkommer nog med gårdagens bilder senare ikväll, de ligger på sambons telefon, därav dröjsmålet.
Kram på er!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0