Ensammys och kalas

Just precis exakt nu så njuter jag av lugnet för mig själv, hur härigt som helst! Under dagen så har vi pysslat lite ute och städat lite inne. Så här sitter jag nu i ett nystädat hem, med en kaka och favoriten Ernst på tv4-play.
Marcus och Milton for på playdate med Marcus syster med dotter :) Det ä härligt att vara själv en stund.
 
I söndags var vi på kalas hos min fina kusin Johanna som fyllde 30 år dagen innan. Ett underbart trädgårdskalas med en toppenväder, så härligt var det från början till slut och vi ville knappt bege oss hemåt!
Såhär såg jag ut i bilen påvägen dit, inte mycket ni ser egentligen men jag hade lockat håret med plattången och på mig hade jag min fina fina röd-vita klänning från MQ för ungefär hundra år sedan, vissa plagg bara fungerar år ut och år in ;)
 
 
Min älskade Marcus hade varit hos frisören (Helena, du är duttig!!!) och testat en ny frisör, han är nöjd och jag är nöjd ;) Det blev så himla bra! Snygging..
 
 
Marcus och Marcus in action ;) Alltså min sambo i röda byxor och min svåger i jeans. De tog igen sig lite i vars en solstol, ser ganska behagligt ut, ellerhur?
 
 
 
Även Milton blev trött en sväng så han fick en flaska välling och en snuttis, sedan var fina killen på hugget igen. Älskade barn, han var på ett strålande humör hela kvällen lång!
 
 
Det retar mig att jag inte fick ett enda foto på födelsedagsbarnet, hur är det möjligt liksom?! Bjuder istället på ett foto på fina syster och min fina kusin Linus.
 
 
Sådär ja, nu ska jag koncentrera mig på Ernst igen, viktiga grejer för nu vankas det växthus ;) Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0