En påse med godis?

Eller?
 
Nejdå, såklart inte! Fast man skulle nästan kunna tro det :)
Nej det är ju mosaik till mitt betongprojekt. Från en snäll vän i Norrland som skickat det till mig, tack snälla Emmah!! Jag kunde knappt vänta på att få testa. Såhär såg plattan ut nygjuten. Vi får se imorgon om det blir så fint som jag hoppas.
 
Annars så har kvällen mest bestått av att lägga Milton, suck.. Just nu är det lite tråkigt och tar en halv evighet, speciellt när jag lägger honom av någon anledning. Han behöver fortfarande sova middag, men samtidigt blir det tokigt på kvällen, så vi har hamnat i något mellanläge nu. Men äsch, precis som med så mycket annat så kommer väl även detta att vända - vänta ut och ha tålamod - det är det som krävs!
 
Eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med en av mina allra finaste vänner och som jag har saknat dig J. Jag hoppas så innerligt att vi ses snart igen, verkligen jättesnart, för det gav mig så mycket energi. Att bara så umgås, sitta och prata om viktiga saker och mindre viktiga saker, att bara på vara, att få dricka en kopp te tillsammans med dig - det är verkligen fina stunder för mig!
 
Nu ska vi försöka krypa till kojs, godnatt på er! Stor kram


Kommentarer
Jennie

Jag tycker precis som du, vi har det så trevligt när vi träffas.
Jag tycker även att det är bra att du o jag kan prata om allt.
Tack för en mkt trevligt träff som måste göras om snart!
Kram på dig min vän, tack för att du finns.

2012-08-15 @ 23:21:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0