1000 Trädgårdar 2012

Hej på er!
Idag har min mamma, faster, kusin och jag varit på utflykt och spanat in trädgårdar. En gång varje år vid den här tiden hålls något som heter 1000 Trädgårdar där privatpersoner kan åka runt till olika offentliga parker och miljöer, men också till privata villaträdgårdar eller kolonilotter, som är lite utöver det vanliga - jätteroligt!
 
Vi var i 4 olika trädgårdar - Bromölla, Näsum, Oppmanna och Knislinge. Japp vi höll oss kring samma område, det är ju klart enklast eftersom det tar lite tid att köra och hitta rätt också.
Bilder togs också, men de fungerar inte att ladda upp på datorn tyvärr. Jag kollade mest in träd eftersom det är det som vår trädgård allra mest behöver just nu. Men oj så roligt det var att se hur andra har det. Japp, trädgårdsnörd numera ;)
 
Nåväl, lite bilder kommer vare sig är lika nördiga som jag eller inte, bara inte idag.
Vi har i alla fall haft en helt fantastisk dag tillsammans med massor av skratt och härliga samtal. Vi tog dessutom en fikapaus vid Ivösjön som var hel-härligt. Vi satt så mysigt i skuggan med utsikt över sjön. Så ljuvligt!

Ikväll har jag börjat sätta stolpar till ytterligare en hästhage, äntligen ska hästarna få ännu mer utrymme och gräs! Den ska bli klar i veckan förhoppningsvis. Nej inte förhoppningsvis, den SKA bli klar i veckan ;)
Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0