Mitt nya bord

Åååååååååhhhhhhh vad jag är glad, äntligen har jag hittat en halvmånebord! Detta är med klaff, vilket inte gör något, är ju perfekt om vi någon gång behöver ett extra bord vid dukning etc. Och nä, det var egentligen inte jag som hittade det, det var Marcus syster, TACK Alexandra för att du tänkte på mig när du hittade bordet, du är en pärla! Blev så jäkla glad och det står så fint här. Det blev pricken över i:et i vårt snart färdig-renoverade vardagsrum. Vi är dock inte överens om färgen på väggen bak. Till min stora förtret är det många som tycker vi ska behålla den mörka väggen, just mörk. Jag och mamma (och kanske ett par till?) tycker att väggen ska bli ljus (vit), just eftersom vårt hus har lågt i tak och behöver allt ljus det kan få. Vi får se, än får den vara mörk =)




Finaste tavlan ever, som ni sett förut. Givetvis målad av min Syster, som bara är bäst!!! Gillar de små hyllorna under bordskivan, perfekt för mig att slänga in laptopen, istället för att bara ställa på golvet, som jag gör nu. För givetvis multitaskar jag - tittar tv OCH surfar samtidigt ;)



Två av mina Marimekko-skålar. Passar perfekt här. Helst skulle jag vilja ha min finaste höga ljusstakar, men jag vet att de är ganska dyra och jag är otroligt rädd om dem, så de får fortsätta ligga nerpackade (tyvärr...) tills jag hittat en högre skänk att ställa dem på, så de får stå stadigt och ifred för armbågar och/eller klåfingriga barn-händer ;) Marimekko-skålarna känns stabilare och tåligare, och det är minsann inget fel på dem heller, inte alls! Tänkte leta fram mitt stora vita fat och ställa här också, kanske påskpynta det lite? Bordet känns tomt och det ska det ju inte behöva göra ;)



Nu ska jag sörpla te och planera veckan i huvudet. Kalasmat ska fixas, tårtor ska bakas, ännu mer ska bakas, det ska hinnas städas och fixas fint här hemma, praktik några dagar till, handla inför kalas, bak och så vidare, phu! Kan bli (ännu) en hektisk vecka. Men ikväll ska jag ta det lugnt. Kram på er!


Kommentarer
Matilda Karlsson

Du det var jag svärmor som hittade det:))))))

2012-04-03 @ 03:43:22
URL: http://photosbym.blogg.se/
Sandra

Underbart bord! Letar själv efter ett halvmånebord. Har öppen planlösning så det är så himla svårt at möblera =/ Kan de inte bara komma ett fint hus i vinslöv snart ;)

2012-04-03 @ 06:51:38
URL: http://sandranielsen.blogg.se/
Mimi

nice ;) nej jag tycker vitt eller typ lite gammeldagsvitt/sliten vit träyta

mmm visst är tavlan fin ;D

2012-04-03 @ 13:24:34
URL: http://mimilindborg.bubbleroom.se/
TC

jätte fin tavla.. Bordet va jätte fint med =)

2012-04-04 @ 17:28:20
URL: http://theresreiman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0