LCHF-broccoligratäng

Snodde recptet rakt av i Hannah Graafs blogg (<---länk). Gratängen var galet god!!

400 gram broccoli

2 st ägg

2 dl grädde

100 gram philadelfiaost

100 gram keso

150 gram fetaost

peppar

oregano eller basilika

1 dl riven ost (västerbottenost var mycket gott till)

Smörj en ugnsfast form.

Lägg broccolin i botten i ett jämnt lager. (Använder du färsk broccoli måste den förvällas i ca tio minuter, använder du fryst broccoli räcker det att skölja den under varmt vatten eller ta fram den en timme innan.)

Vispa ihop äggen med grädden, blanda i ostarna och krydda blandningen efter smak. Häll blandningen över broccolin och bred ut den rivna osten över.

Grädda i 200 grader i 20 minuter.

Vi åt den med ugnsstekt lax och det var supergott!






Nu ska jag sörpla te! KRAM


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0