Om det är möjligt...

...så tycker jag om min nya vattenkokare ännu mer än vad jag tycker om Marcus kaffebryggare ;)
Jag är ju en sucker för vissa materiella ting, är det dessutom, i min värld, "rätt" märke så är saken biff (jaja, det kan tyckas ytligt, men så är det).
Kaffebryggaren älskar vi, men jag dricker ju inte ens kaffe under några som helst omständigheter, så jag älskar den endast för utseendet och för märket, hahaha..
vattenkokaren älskar jag inte för märkets skull (för den har ingen speciellt märke utan är köpt på Rusta), utan för utseendet och eftersom vi äntligen har gjort av med den fule röde kokaren! Denna passar SÅ mycket bättre in och gör mitt te-drickande ytterligare lite ljuvligare ;)


Stallet tar sig (oj, vad jag sagt/skrivit det många gånger), men nu händer det verkligen grejer och det är roligt som attans nu för nu går det fortare med allt som görs och vi ser snabbare resultat - wiiii !! Min pappa är världens bästa, har jag sagt det förut?? Annars vet ni det nu!

Nu håller vi kväll och jag håller nu även låååånghelg med min fina älskade Milton. Nästa dagis-dag för honom blir på onsdag då jag är hemma på måndag och Marcus är hemma på tisdag. Ska bli skönt med lite ledigt (även om jag verkligen behöver sitta med mina skolböcker ändå..

Sov gott fina ni, kram härifrån!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0