Jag är trött

Jag är hopplös, så enkelt är det. Jag vill så mycket, finnas överallt och göra allt på egen hand helst. Men det fungerar inte så och jag fungerar inte när jag har det som jag har det just nu. Istället blir jag helt blockerad och gör inget.
Eller det gör jag ju, idag har jag haft Milton, min fina syster kom hit och var barnvakt några timmar och då hann jag med att både röja lite i verkstan, måla ett par skivor till stallet och göra pizzabullar.
Senare kom svärmor och passade Milton och då passade jag på att ta tag i ännu ett sådant projekt som hängt över oss ett tag - klippning av häcken. Fint blir det, men jag är långt ifrån klar.

Nu sitter jag då här med studier, som jag skulle gjort tidigt idag och fått iväg till mina studiekollegor. Nu är de ivägskickade, men det känns inte bra att få iväg dem såhär sent, jag har ännu mer att läsa, för min egen skull. Milton hostar och är snorig, så vi får nog bli hemma imorgon han och jag tyvärr..

Tack till pappa som varit här hela dagen och fixat i mitt stall, och till svärfar och älskade Marcus som fixat med stallet idag också under eftermiddagen. Tack svärmor för barnpassning, Mimi för barnpassning och mamma för att du tog Yda på en promenad.

Det går alltså inte att klona sig - utan er hade jag haft många sysslor kvar att göra.
Nu är jag så trött så ögonen går i kors. Dags att stoppa ner näsan i en skolbok och läsa lite tills ögonen stängs helt.
Kram och godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0