En erfarenhet rikare

Idag har jag varit hos tandläkaren och hade ett hål, för första gången någonsin! Kändes lite bittert, men å andra sidan har just detta hål varit på gång i flera, flera år så det var väl dags för det att "bryta ut" nu. Så en bedövningsspruta (jag som inte är ett dugg rädd för sprutor tog det med en nypa salt. Jag kände heller inte av den alls, när han satte den) och sedan en liten lagning. Nu börjar bedövningen äntligen släppa.
Jag frågade om jag ens begövde bedövning (ville slippa denna känsla efteråt), men det tyckte han definitivt att jag skulle ta då jag tydligen har väldigt ytliga nervtrådar =)

Jaja, nog om det ;) Nu har ni fått höra hela historien om min tandläkarvistelse.

För övrigt gick det visst riktigt bra för min tenta förra veckan (vem hade kunnat ana det ?!) och ett Vg fick jag, både på tentan och delkursen - bra där Fanny säger jag och klappar mig själv lite extra på axeln. Skiter även idag i Jante (Jante-lagen är det givetvis jag pratar om).

Kram på er, hoppas ni har en fin tisdag!


Kommentarer
Evelina

Usch för hål! Tur det går att laga i alla fall :-)



Vad bra, mac är ju egentligen mycket enklare och logiskt men är man van vid nåt så är man!

Jag tror vagnen platsar för alla situationer så att säga! Den är verkligen stadig och känns inte alls sulkyaktig.

Och rymlig är den, E är ju väldigt lång men han sitter bra i den. Tydligen ska den gå att ha till dom är typ 3-4 år åtminstone så det är ju skitbra.



Kram!

2011-09-20 @ 19:40:32
URL: http://happilyeverafter.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0