Liten börjar bli stor

I helgen kom vi fram till att vår lilla kattunge börjar bli stor, fina Vilse! Hel-härlig är han på alla vis och fungerar så bra med oss alla här hemma, ljuvliga lilla varelse! Inte bara börjar han bli stor, storleksmässigt. Han grejar med sitt mycket mer och är hellre ute än inne. Dock aldrig långt bort, jag ser honom ofta från fönstret eller så, om inte annat som kommer han nästan alltid när jag ropar på honom. Tre nätter på raken har det dessutom fungerat att ha honom i hela huset, utan att han väcker oss ;)
Även om han är ute mycket så är han ju ändå social som tusan, är vi ute så är han där vi är helst. Är han inne med oss så är det samma sak där, han är där vi är. Och framför allt, sitter någon av oss i soffan, så piper han snabbt upp där och helst ska han sova i knät - mysigt!
Dock har vi märkt att han börjar bli för stor för knät, om datorn också ska få plats ;) Då får han hamna brevid, som här ;) Men äh, det är ju ganska mysigt det också.



Jahopp ny vecka nu då. Ny delkurs i skolan också, vi får väl se hur det går =) Men idag hemstudier och snart dagislämning. Hoppas ni alla har en fin vecka framför er, måndagslistan kommer senare idag, om någon tänkte läsa den. Kram från mig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0