Helgen

Hej på er! Dålig uppdatering i helgen, har haft fullt upp helt enkelt =) Igår var Milton och jag och kikade på skor till honom, höstskor ska han få ett par storlekar större, de han har nu är TOPPEN! Det är dessa han har, ett för mig egentligen okänt märke (Super Fit), men de kan jag värmt rekommendera till små barn som precis lärt sig gå, Milton har aldrig haft problem att gå med dessa skor och de har stått emot väta riktigt bra, dagis har inte använt hans gummistövlar en enda gång, och då älskar Milton att vara bland vatten ;)
I alla fall, skorna fanns inte i butik igår när vi var och handlade, så han fick ett par helfräsiga sneakers! De får ni kanske se en annan dag. Jag är skitnoga med vad Milton har för skor - bara bra och beprövade märken. Både Marcus och jag har en del problem med just våra fötter och därför vill jag (vi) försöka förhindra så mycket fotproblem för Milton som det bara är möjligt. Så de han fick igår var PAX och så ett par fodrade gummistövlar från Viking.


Igår hann vi även med en fika med mamma, pappa och min syster. Äppelpaj och vaniljvisp - herregud vad gott det var!! Till och med syrran åt, och då gillar hon inte ens fruktpaj = ett gott betyg då med andra ord ;)


Igår kväll och halva natten var jag på tjejfest och ute och svirade, shit vad roligt vi hade det! TACK tjejer för allt igår, det var riktigt, riktigt roligt och TACK Helena för ett bra initiativ med tjejfesten och allt =) Men detta resulterade i en mindre pigg Fanny idag... Jag är fortfarande helt knasig i kroppen, matt och konstig. Men min mamma och jag har ändå hunnit med, eller ja orkat med, att duscha min fina Armani. Vilken fin häst jag har... Imorgon är det Malvas tur, de måste ju vara rena och fina nu när det är dags att flytta in i nytt och fint och RENT stall ;)

Kvällens vällingmys, var nog mysigaste ever! Milton är inte helt frisk idag så han satt länge och väl med vällingen och hade inte brått därifrån heller efteråt, för en gångs skull. Det var ljuvligt, och som ni ser på fotot så somnade jag nästan!


Nu sitter jag här med mina fina djur i soffan och känner mig ändå rätt nöjd med livet; Milton sover och Marcus tränar fotboll, typ 200 meter bort i sporthallen, hahaha.. Vi bor centralt skulle man kunna säga =) Marcus har städat hela huset idag så här är SÅ fint hemma. Han har diskat, tömt diskmaskinen, tvättat två maskiner tvätt, lagat mat.. Jag har blivit lite bortskämd jag idag ;) Lyxigt att ha det så ibland! Det enda jag strax ska göra är att hänga upp den sista maskinen tvätt och "mocka" kattlådan. Sedan blir det tidigt i säng för min del, jag kan verkligen behöva det idag!

Sådär ja, det var min helg i bild och text. Hoppas allt är väl med er! Kramar!


Kommentarer
Macke

Och ändå så måste han ha skjuts till träningen den late fan ^^

2011-10-09 @ 23:14:43
Camilla

Kan oxå intyga att Miltons skor varit bra, synd de blev försmå....

2011-10-12 @ 18:53:18
URL: http://lillafritzson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0