Hejdå...

...eller "aanaaa" som Milton säger ;) Det fick vi höra från parkeringen på dagis och in på avdelningen vid ett flertal tillfälle. Känns SÅ skönt när han säger hejdå till oss och vet att vi ska gå. För honom har det verkligen blivit rutin på det, inga tårar, inget klamra sig fast. Möjligen sitta lite i knät tills vi ska gå eller tills han hämtar kossan och hästen, vilka är favoriterna på dagis =)
Idag skulle de ha höstfest på dagis, trevligt! Håller tummarna för uppehåll utomhus, eftersom jag vet att en del av höstfesten spenderas utomhus, det blir så kallt med blåst och regn.

Nu ska jag plugga med klasskompisarna, morgonen har bestått av att leta mer information kring vårt lilla grupparbete. Ha det så bra och ha en fin dag! KRAM


Kommentarer
Camilla

Det gick fint med höstfest. Milton tyckte dock bättre om papperskorgen och att strosa runt, än Gubben höst :) Men han var framme och tittade på lövhögen och såg ut att fundera över vad det var för någon konstig prick som gick där och räfsade (ingen rädd och ledsen kille här inte! )

2011-10-19 @ 18:27:53
URL: http://lillafritzson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0