Får nr 843

Hej på er! Oj, kommer knappt ihåg när det senast gick en hel dag utan att jag bloggat, men igår hände det ;) Jag har haft fullt upp nu i ett par dagar (eller ja, mer än vanligt ;) ) och har helt enkelt inte hunnit med. Men idag så har jag bara umgåtts med världens bästa barn, först var vi i stan och uträttade lite ärende. Milton fick vinterkängor i samma märke som hans höstskor var i, som dessvärre är för små redan :( Ska bli spännande och se om vi är lika nöjda med vintermodellen, men helt klart värt ett försök.
När vi kom hem så gick Milton givetvis direkt till fåren, som lägligt nog stod vid staketet, jag passade på att packa in varor, innan jag också gick ut. Vi har ett favorit-får, som går att klappa och allt, hon måste givetvis vara med på kort, fina fåret nummer 843, henne brukar vi ge ett och annat äpple. Ja, de andra med, men de är inte fullt lika tama.


Pratstund, kompisar emellan. Kommer verkligen sakna fåren i vinter när de inte är här.


Finaste fåret!!


Nu ska jag passa på att städa lite, medan Milton sover och innan Marcus kommer hem från jobbet. Hoppas ni har en kanon-helg, kram!


Kommentarer
Tvilling

Fina fina Milton <3

2011-10-23 @ 20:42:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0