HEJ!

Hej på er! Idag är det onsdag och halva veckan är gjord, vilket också innebär halva tuffa skol-veckan, underbart! Imorgon är det verkligen ett ordentligt ryck hemstudier, sitta heeeeela dagen, så om någon är sugen på en långpromenad eller umgås med Milton lite så är han ledig efter 16 och jag blir evigt tacksam. Vill egentligen mest av allt umgås med honom, men just sådana dagar precic innan tentor och större redovisningar känns så viktiga att få sitta nästan precis hela dagarna och tack och lov är dessa dagar inte allt för ofta.

Idag körde jag bil till skolan och valde att köra ett annat håll hem från skolan. Det innebar att jag var nästan halvvägs till min mormor och morfar. Jag hade dock en tid att passa på eftermiddagen, men det gjorde ont i min mage, för det var längesedan jag var hos mormor och morfar. Det känns tråkigt och jobbigt och denna höst har varit jobbigare än jag någonsin kunnat drömma om faktiskt. Jag har träffat mormor och morfar, senast på fars dag. Men jag vill upp till dem, nu, direkt, på en gång.

Nu är det Kalla Fakta, och hur mycket jag egentligen vill slå över och hur mycket jag egentligen vet att jag borde återgå till studierna, så kan jag inte låta bli att titta. Jag är kanske bra känslig, men just idag är det är jobbigt ämne som gör mig mycket illa berörd och det är nog tur att det blev reklam nu, så jag kunde torka tårarna lite..
Nu ska jag nog gå och brygga mig en mugg te och tänka på hur lyckligt lottad jag är med en snart 1,5-åring som är världens bästa! Jag är så tacksam över att vi har Milton, han är världens bästa och jag trodde aldrig man kunde älska någon såhär mycket och inte heller att den kärleken växer sig starkare varje dag, hur mycket kan den växa egentligen?

Kram på er alla, var rädda om er


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0