En helt vanlig söndag

Milton sover middag, Marcus jobbar och jag pluggar. Ja, så är det, varken mer eller mindre. Fryser gör jag också, och jag får inte fyr i kaminen, skit också.. Det är lite synd om mig. Sista dagen det är julmarknad i stan och det ser tveksamt ut till att jag ska hinna in där i år, första gången på säkert 5 år som jag missar det, vilket känns bitter.

Jaja, sluta suta nu Fanny! Igår var som sagt medryttaren här och tog ut stora fina hästen. Idag sprang jag på grannarna (jaja, jag gör en "Sofie" (hon förstår om hon läser här, haha..) och kallar hela gatan numera för grannar som erbjud mig en shettissadel, underbart och så himla snällt! Malva är ju faktiskt 4 år nu så det är hög tid att sadelvänja loppan och vem vet, snart kanske Milton kan sitta i en egen sadel?

Det finns något i hästens yttre, som är bra för människans inre. Jag är så glad att jag har dessa två varelser. De kräven en hel del jobb och slit, men det är värt det flera gånger om. Och just det där jobbet och slitet, får mig för en stund att glömma och/eller bearbeta andra saker i mitt liv.

 


Nu ska jag fortsätta plugga och sörpla i mig mitt te, så jag blir lite varm i kroppen i alla fall.
Kram på er, hoppas er helg har varit fin.


Kommentarer
Lina

Ja vore så roligt att få träffas, ni hade varit så välkomna! Hoppas det kanske kan bli något med majoriteten av oss hos "Lottch" i sommar :D Kramar

2011-11-20 @ 20:31:21
URL: http://angelina86.blogg.se/
britta bloggar

Nu är tävlingen i samarbete med familjesmycken avslutad! Kika in och se om det var du som vann, och passa på att tävla om en familjematkasse från MatHem!

2011-11-20 @ 20:44:39
URL: http://brittabloggar.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0