Kväll

Sådär ja, kväll igen. Dagen har varit seg, men ändå bra på något vis. Milton har verkligen varit på ett strålande humör hela dagen, så härligt! Men sov bara 1,5 timme under hela dagen vilket är på tok för lite egentligen. Istället försökte jag få honom i säng tidigt idag och lyckades med det, redan runt 19.
Men han är såååå orolig nu i sängen, vaknar var femte minut och gråter. Jag går in, visar mig tröstar lite och han somnar om igen. Detta inlägg har t.ex. tagit tjugo minuter att skriva. Har provat med att sitta där inne i sovrummet också, men det har ingen som helst effekt, då ligger han bara och tittar på mig, söta unge!
Jag tror att han är övertrött helt enkelt.



Hahaha, efter jag hade skrivit ovanstående text, så gick jag in till en ledsen Milton, nattade honom ytterligare en gång och han tystnade direkt. Jag la mig själv i vår säng intill och efter några minuter tittade jag upp mot hans säng och ser en styck Milton sittande i sin säng och tittar på mig, helt tyst, hahaha! När han upptäckte att jag tittade på honom så börjar ungen skratta för full hals och krypa runt i sin säng - söta unge!

Han fick helt enkelt komma upp en sväng till eftersom jag visste att jag inte skulle få honom att somna nu och eftersom vi skulle ha ett kort besök vilken sekund som helst.

Dagen lärdom om barn (för ungefär trehundrafemtioelfte gången): det blir aldrig som man tänkt sig, att man aldrig lär sig!

Jaja, nu är Marcus hemma och försökeer lägge honom igen, alldeles för sent. Men idag fick det vara på det viset. Nu ska jag hålla kväll, bättre sent än aldrig. Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0