Äntligen helg!!

Hej på er! Ja, äntligen helg och det ska bli så skönt!! Visst, Marcus jobbar tyvärr, men det är i alla fall kortare arbetspass än övriga veckodagar, vilket är skönt. Även om jag hade föredragit att ha honom hemma, helst alltid, hela dagarna =) Skittramsig är jag, men jag älskar att umgås med familjen, det är ljuvligt och jag mår bäst då.

Idag får vi se hur Milton mår, igår var inegn höjdare med hög feber och han sov på mig hela dagen i stort sett, utom med alvedon i kroppen, då passade vi på att läsa lite böcker och leka lite. Äta var ingen höjdare heller, men lite smoothie, välling, ersättning och en hel del vatten slank ner så det kändes ändå bra =)

Älskade mamma släpper över hästarna idag också åt mig, så jag behöver inte stressa med det idag heller, vad tacksam jag är över den hjälp jag får med olika saker!


Igår kväll när jag satt med Milton i famnen innan Marcus kom hem så kände jag mig nästan gråtfärdig, ont i ryggen efter allt soffsittande idag, försummat Yda massor idag, ingenting hade jag fått gjort, hungrig vad jag. Men sedan fick jag minsann gaska upp mig lite och tänka till lite. Jag hade ju ändå haft möjlighet att ta hand om min fina Milton hela dagen och verkligen kunna ge honom 100 % av min tid.
Idag hoppas jag på en bättre dag, det känns redan bättre!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0